Zonder Frank... - Reisverslag uit Nairobi, Kenia van Samuel en Caleb Baggermans - WaarBenJij.nu Zonder Frank... - Reisverslag uit Nairobi, Kenia van Samuel en Caleb Baggermans - WaarBenJij.nu

Zonder Frank...

Door: Elise Vonk

Blijf op de hoogte en volg Samuel en Caleb

01 Juni 2009 | Kenia, Nairobi

Door de jaren heen hebben we veel afzonderlijk van elkaar gereisd, zowel voor werk en privé doeleinden. Dat is nooit een probleem geweest; we keken uit naar het avontuur en vervolgens waren we blij als we elkaar weer zagen.

Frank is vorige week naar Nederland vertrokken. Zonder mij en Samuël. We zijn 5,5 maanden (bijna) onafscheidelijk geweest en hebben een gezin opgebouwd. Het voelt vreemd zonder Frank. Samuël begrijpt er niet zoveel van en is Frank zeker niet vergeten; ik heb hem een foto gegeven van Frank en die foto krijgt trouw iedere ochtend en avond kusjes. Sinds ik hem verteld heb dat papa met het vliegtuig naar Nederland is gevlogen( en met het vliegtuig terug komt naar Kenia), zit zijn vader in elk voorbijkomend vliegtuig. Gisteren kwam hij aanrennen met een schoen van Frank en riep ‘papa’. Elke blauwe auto is ook van papa (we rijden hier een blauwe Peugeot).

Gelukkig belt Frank regelmatig. Ik merk dat hij met volle teugen geniet van zijn mini vakantie in Nederland. Ook leuk om alle nieuwtjes te horen van het thuisfront. Ik ben blij voor heel veel mensen en zou ze hier op deze weblog allemaal wel willen feliciteren. Toch doe ik dat maar niet. Wie weet klets ik mijn mond voorbij…

Nu is het natuurlijk niet zo dat Samuël en ik wegkwijnen van heimwee. Nee, we vermaken ons best. Tijdens onze telefoongesprekken, constateerden Frank en ik dan ook dat onze activiteiten niet eens zoveel van elkaar verschillen;
• Frank verheugde zich enorm op zijn mannenavond; ik had een gezellige ladies night georganiseerd.
• Frank zette tot vroeg in de ochtend de bloemetjes buiten . Ik ben tot diep in de nacht aan de boemel geweest met Samuël (ik denk dat hij kiesjes krijgt).
• Frank heeft op het water gezeten, wij hebben aan het water gelegen. Het was zowel in Nederland als hier heerlijk weer.
• Frank is lekker met zijn vrienden uit eten geweest; wij zijn door onze vrienden hier op dinertjes getrakteerd.
• Frank is bij de doop van Lars aanwezig geweest; Samuël en ik waren op hetzelfde moment uitgenodigd voor het kinderfeestje van Ilya.
• Frank heeft heel wat bagage opgeruimd; ik heb weer bagage verzameld.
• Frank is van hot naar haar gegaan; wij ook.

Ondanks alle leuke bezigheden en lieve mensen om ons heen, verheug ik me enorm op onze hereniging over zo’n 30 uur. Na zo’n weekje zonder , weet ik dat mijn leven nog veel leuker & gezelliger is met Frank!

• 01 Juni 2009 - 20:38

Rutger Vonk:

Haha leuk te horen jullie eerst heel goed zonder elkaar kunnen en dat het nu toch anders is als je elkaar zo lang niet gezien hebt. Ik lees trouwens altijd jullie verhalen, echt leuk en interessant! Men vriendin wil ze ook altijd lezen en zien haha! Veel succes en plezier nog daar en hopelijk tot snel! Groetjes

• 02 Juni 2009 - 06:58

Aad:

Lieverd, Ja het was goed om Frank te zien hier en paar dagen weer ouwerwets mee te maken. Was erg gezellig en goed als hij weer snel bij je is, maar beter als we jullie weer snel alle 3 hier mogen begroeten. All the best en dikke zoen Aad

• 05 Juni 2009 - 13:31

Serva:

Inmiddels zal Frank weer bij jullie zijn. Geweldig dat jullie ieder apart dezelfde "bezigheden" hadden! Het lezen van het dagboek is elke keer weer een verrassing. Je hebt echt een geweldige schrijfstijl. Groetjes van Serva.

• 07 Juni 2009 - 07:05

Carlette:

Hoi,
    ben weer "bijgelezen" alhoewel we hier om de hoek bij opa en oma wel worden "bijgepraat".
    Leuk om te lezen hoe snel het nu met Samuel gaat en hoe subtiel (herkenbaar) je psje over de kok!!Hoe gaat het nu met het Eethuis van Mama Ian? Geniet maar van het zonnetje, dat gaat in ons Oijen vandaag maar nauwelijks lukken!! Proost!!

• 08 Juni 2009 - 15:36

Marieke:

Ik heb weer genoten van je verhaal! Je lieve mannetje is nu weer terug geniet weer lekker met zijn drietjes!

Liefs en een dikke kus Marieke, Henri en Gijs

• 11 Juni 2009 - 14:55

Marga:

Ik volg je berichten regelematig en ze zijn leuk om te lezen, ben blij dat alles zo goed gaat met jullie.Geniet daar nog maar goed van zolang het kan.
    groetjes Marga en Arnold